Jídelní lístek 9.12. - 13.12.2019

Neděle, 25 Červenec 2010 08:48 šéfkuchař
Tisk

 

Jídelní lístek

9.12. - 13.12.2019

Jídelna lidová – OROL s.r.o.

Milady Horákové 13, 568 02 Svitavy

 

 

Pondělí Hovězí polévka s těstovinovou rýží A 1,9

1. Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík A 1,3,7

2. Boloňské špagety s krůtím masem a sýrem A 1,7,9

3. Ovar, chléb, hořčice, okurek A 1,3,10

4. Kuřecí rizoto, sýr, okurek A 7,9

 

 

Úterý Zeleninová polévka s kukuřicí A 1,7,9

1. Kuřecí ražničí na volno, rýže A 1,3,7

2. Dušená mrkev, maso na česneku, brambor A 1

3. Tlačené koláče s jablky A 1,3,7

4. Těstovinový salát s kuřecím masem (kukuřice, okurek, kápie) A 1,7

 

 

Středa Koprová polévka A 1,7

1. Hovězí guláš, těstoviny A 1,3,7

2. Farářovo tajemství (kotleta zapečená sýrem a cibulí), brambor A 1,7

3. Krupicová kaše s kakaem a kousky čokolády, kompot A 1,7

4. Kuskus s vepřovou panenkou a zeleninou A 1,3

 

 

Čtvrtek Cibulová polévka A 1,3,7,9

1. Vepřový řízek, brambor, okurek A 1,3,7

2. Kuřecí na smetaně, těstoviny A 1

3. Kynutý táč s meruňkami A 1,3,7

4. Kapustový karbenátek s mletým masem, brambor A 1,3

 

 

Pátek Kuřecí polévka s mušličkami A 1,9

1. Kuřecí stehno ala bažant, červené zelí, houskový knedlík A 1,3,7

2. Špalíčky z vepřové panenky, rýže A 1,7,10

3. Lečo s klobásou, chléb A 1,3

4. Filé na másle, bramborová kaše A 1,3,4,7

 

 

Seznam ALERGENŮ:1.Obiloviny,2.Korýši,3.Vejce,4.Ryby,5.Podzemnice olejná(arašídy),6.Sojové boby(sója),7.Mléko,8.Skořápkové plody,9.Celer,10.Hořčice,11.Sezamová semena,12.Oxid siřičitý a siřičitany,13.Vlčí bob (lupina),14.Měkkýši

 

Mobil: 606 819 440

Telefonické objednávky na aktuální den volejte, prosím nejpozději do 7:30 hod.

Odhlášky obědů přijímáme nejpozději den předem do 13.00

 

( PRO ROZVOZ : VYPLNĚNÉ JÍDELNÍČKY SE ODEZDÁVAJÍ NEJPOZDĚJI VE ČTVRTEK!!!)

Změna jídelníčku vyhrazena. OBĚD včetně DOVOZU: 65Kč

Vedoucí: Ing. Robin Šauer Kuchař: Dvořák P.

Aktualizováno Pátek, 29 Listopad 2019 10:24